Skip to content

PROJEKTOVANJE

U okviru kompanije radi projektni biro koji pokriva sve projektantske faze. Visoko kvalifikovani profesionalni projektanati i saradnici angažovani su na velikom broju različitih projekata.
Bavimo se izradom projektne dokumentacije za objekte različite namene. Imamo bogato iskustvo u izradi projekata za stambene objekte, poslovne objekte i prostore za komercijalne delatnosti.
Projektovali smo i: industrijske objekte, skladišna postrojenja i hale, objekte posebne namene, sportsko-rekreativne objekte, verske objekte i objekte od kulturno istorijskog značaja. Takođe se bavimo izradom projekta revitalizacije fasada i spoljnim uređenjem, kao i izradom projekata rekonstrukcije, sanacije i revitalizacije objekata.
Ponosni smo na naš inženjerski tim koji je stekao bogato iskustvo na projektima zaštite objekata od požara.
U mogućnosti smo da ponudimo veliki broj projektantskih i inženjerskih usluga: izrada projektno-tehničke dokumentacije, od idejnih rešenja do glavnih i izvođačkih projekata, gradilišnih detalja; urbanistička rešenja, dizajna i uređenja enterijera; nadzor nad izvođenjem radova, legalizacije, savetodavne usluge kao i kompletan inženjering za izvođenje objekta od izrade idejnog rešenja do tehničkog prijema objekta, itd.
Naši prioriteti su realizacija ideja naših klijenata uz poštovanje tehničke i zakonske regulative. Iskustvo koje naš inženjerski tim poseduje, posebno kada su u pitanju veliki i kompleksni projekti, omogućava da osmislimo i ponudimo rešenja koja su optimalna za svakog klijenta.
U izradi dokumentacije, pored regulative, prvenstveno vođeni željama klijenata, nudimo optimalna rešenja i realizujemo njihova očekivanja.